Sainte-Maxime
 is een van uw favoriete bestemmingen in Europa. Het is een oase van rust, een perfecte bestemming voor een vakantie met familie of geliefden . Gelegen tussen de Provence en de Côte d’Azur deze bestemming, is authentiek, warm en gastvrij.

Sainte-Maxime is wereldwijd bekend om de schoonheid van zijn landschappen, zijn turquoise wateren , zijn eindeloze stranden. Het is populair bij reizigers uit de hele wereld om zijn authentieke Provençaalse ziel. Als u wilt om nieuwe ervaringen op te leven, nieuwe mensen ontmoeten, ontdekken nieuwe smaken, Sainte-Maxime is zeker de plek voor jou.

Geniet van een heerlijk stukje brood bedekt met lokale extra vergine olijfolie en een glas rosé op een zonnig terras. Sainte-Maxime biedt het beste van de Provence, de Franse Rivièra en zelfs sommige Corsicaanse landschappen met “La Pointe des Sardinaux”, een must-see plaats die bekend staat als ‘Little Corsica’.

Wil je herinneringen een leven lang behouden? Ga parasailing (wat een gevoel, wat een uitzicht van het Esterel rode rotsen!) Sluit de dag af met een partijtje jeu de boules , de ultieme Provençaalse sport, ontspannen, praten, lachen, vrienden maken … Sainte-Maxime is een van een soort, alle voor jou.

Dichtstbijzijnde luchthavens:  Nice Cote d’Azur Airport

Total Views: 2555 ,