Informatie over Theoule sur Mer en
Port la Galere

Theoule-sur-Mer, Port la Galere, Miramar en Port de La Rague zijn plaatsen met gezellige havens en mooie stranden, waar u kunt genieten van gekoelde drankjes en een lichte lunch bij de waterkant.

Het gebied biedt een uniek uitzicht op de baai van Cannes en de Iles de Lerins, en nestelt tot aangewezen park van grote natuurlijke schoonheid die culmineert in het Esterel gebergte, met tal van mogelijkheden om te wandelen en te fietsen. Een paar minuten rijden met de auto, kunt u een rondje golf spelen op Mandelieu Old Golf Course of de onlangs gerenoveerde Riviera Golf Course. Dit alles maakt dit gebied een van de unieke schoonheid met zijn weelderige natuur, bergen, stranden en havens.

Enkele afstanden

  • Saint Tropez 84 km
  • Port Grimaud 77 km
  • Grimaud 96 km
  • Cannes 13 km
  • Nice Aeroport 39 km
  • Gare TGV St Raphael 39 km

Informatie over Theoule sur Mer

 

Theoule sur Mer dichtbij Cannes

Een 10 minuten rijden langs de kust brengt u naar Cannes, terwijl de luchthaven van Nice ligt op slechts 35 minuten afstand.

Le Trayas. Verder westwaarts langs de kust, langs Theoule-sur-Mer en Miramar, en kom je bij Le Trayas. Pittoreske villa’s met prachtige vergezichten, puntjes op de berghellingen van deze landschappelijk prachtige omgeving. Op slechts 20 minuten rijden de Valescure golf en tennis club en de golfbaan van Golf International de l’Esterel.

 

 

 

 

 

Restaurant Marco Polo aan het strand van Theoule sur Mer
Total Views: 7237 ,